Η Visso δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1989. Ξεκινήσαμε σαν μια μικρή́ βιοτεχνία σοκολάτας, στην περιοχή του Παγκρατίου. Εκείνη την εποχή η παραγωγή μας ήταν πολύ μικρή και για μία δεκαετία εξυπηρετούσαμε τις κεντρικές περιοχές της Αθήνας. Σιγά σιγά αναπτυχθήκαμε και στην επαρχία.

Τότε ήταν η στιγμή που έπρεπε να μεταφερθούμε σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Γέρακα της Αττικής, ώστε να ανταπεξέλθουμε στη συνεχή αύξηση της ζήτησης των προϊόντων μας πανελλαδικά.

Δίνοντας έμφαση στην γεύση και στην εξαίρετη εμφάνιση των προϊόντων μας, και με συνεχή́ έρευνα τόσο της παράδοσης όσο και των νέων τάσεων της ζαχαροπλαστικής, κατορθώσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Μέχρι και το 2015 οι πελάτες μας ήταν μόνο χονδρική στην Ελλάδα, όπως ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, ξενοδοχεία κτλ. Από το 2016 κάναμε το πρώτο μας βήμα και στο εξωτερικό στο κομμάτι της χονδρικής και συνεχώς αναπτυσσόμαστε από τότε.

Το 2022 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέους κωδικούς για τον κλάδο της λιανικής πώλησης, για να μπορέσει ο καταναλωτής να γνωρίσει την αρίστη ποιότητά των πρώτων υλών μας και τις μοναδικές γεύσεις των προϊόντων μας. Το πρώτο μας εγχείρημα είναι τα σοκολατένια Πασχαλινά αυγά, Ζωάκια και Milkys, τα οποία είναι τα μοναδικά στην αγορά με φιγούρες από πάστα σοκολάτας. Στη συνέχεια του έτους και με τη νέα σεζόν ετοιμάζουμε νέους κωδικούς για να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Η εταιρεία μας λειτουργεί με βάση τα διεθνή́ πρότυπα του ISO 22000:2018. Επιδιώκοντας τη βέλτιστη λειτουργία των προτύπων, επενδύει διαρκώς στην επιμόρφωση των εργαζομένων της. Παράλληλα έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την εξασφάλιση της παραγωγής ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων.

Η εγγυημένη υψηλή́ ποιότητα και η εξαίρετη συνεργασία με τους πελάτες μας, έχουν φέρει την Visso στην κορυφή́ της σοκολατοποιίας στην Ελλάδα.

Το όραμά μας είναι να αποκτήσουμε διεθνή καταξίωση, λόγω της υψηλής τεχνολογικά παραγωγής των προϊόντων μας, ώστε με συνέπεια και πάθος να φέρνουμε συνεχώς νέες ιδέες στον κόσμο της σοκολάτας και στον καταναλωτή.